SONGWRITING CURSUS

songwriting

How to write a song – voor beginners
Heb je altijd al eigen songs willen leren schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze songwriting cursus iets voor jou. Leer tijdens deze cursus de grondbeginselen van het schrijven van een song. D.m.v. opdrachten leer je uit welke ingrediënten een song bestaat en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.

Tevens leer je om feedback op je eigen werk te ontvangen en om feedback te geven aan anderen. De cursus wordt afgesloten met een presentatie van je eigen geschreven song.

How to write a song – voor gevorderden
Schrijf je al eigen songs maar ben je er niet helemaal tevreden over en wil je je verdiepen in het songwriten? Dan is deze songwriting cursus iets voor jou. Leer tijdens deze cursus de mogelijkheden om je songs nog mooier te maken. Aan bod komen:

muziektheorie, kennis en vaardigheid van je instrument, het analyseren van songs, tekst, melodie, harmonie, ritmiek en arrangeren. Tevens leer je om feedback op je eigen werk te ontvangen en om feedback te geven aan anderen. Je krijgt diverse opdrachten mee naar huis. De cursus wordt afgesloten met een presentatie van je eigen geschreven song.

Meer informatie