28 sep 2014

Mick Gravee

0 Reacties

 

10668925_699642393457572_4624848017026111105_o

Mick heeft zich tussen zijn 3e en inmiddels (2012) 26ste levensjaar op het gebied van drummen ontwikkelt tot een professionele drummer met een steeds grotere naam in de muziekwereld en vooral de drummerswereld, met als absoluut hoogtepunt in 2011, de Europese titel in het “Roland V-Drums World Championship”.

De groovende & technische manier van spelen zijn de belangrijkste kenmerken die horen bij de drummer Mick Gravéé. Daarnaast ook de capaciteit om zich in veel stijlen te kunnen aanpassen als drummer, zorgen ervoor dat Mick diverse klussen krijgt aangeboden in verschillende muziekstijlen, zowel live, als ook in de studio en in de clinicwereld.

Hij word gesponsored door Adams-Roland & Rohema. Check zijn website www.mickgravee.com voor alle bands/projecten waar Mick in het verleden of heden actief in is geweest en plan gerust een proefles om kennis maken met de persoon en docent Mick Gravee.

Kijk ook eens op zijn youtube kanaal!

https://www.youtube.com/channel/UCl3TPC4URzoAOmVSr_EBJrA

 

[begin]

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>