25 apr 2014

Popleiding presenteert zich!

0 Reacties

Welkom op de nieuwe website van Popleiding, de nieuwe muziekschool van Sittard-Geleen! Om nader kennis te maken presenteren wij ons morgen op het Parkfestival in Sittard.

Namens Popleiding zullen o.a. Mo Jones en Raymond van Rooijen de hele dag door demonstraties en workshops geven. Samen met hen muziek maken kan ook. Samen jammen dus, voor jong en oud. Schrijf je ter plekke in of meld je vooraf aan via info@popleiding.nl en doe mee!

Klik op de Facebook link en laat al je vrienden weten dat je erbij bent!

[begin]

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>